asien del 3

Efter några veckor i Thailand tog vi oss till Bali via Singapore, stannade dock inte där för det är så dyyyyrrrtt. Anyways- ÄLSKAR BALI. Det är jättefint, trevligt och awesome på så många sätt och vis. Önskar verkligen att vi hade mer tid så vi kunde åka runt på fler öar i Indonesien. 
Första dagarna på Bali bodde vi i Kuta, som är typ det mest turistiga och party:iga området på bali. Vi hängde mkt på hotellet och bara låg vid poolen och gick om kring på stan och shoppade en hel del. Vi åkte på "bali eco cycling" som var en heldag på cykel ute på landsbygden och det var sååå fint, vi fick veta massor och se hur folk där ute bodde (då kände man sig bortskämd) Vi var även på en trädgård där dom odlade massa frukt och kryddor, fick prova massa kaffe och te - fanns även bajskaffe (världens dyraste kaffe). Värsta kulturupplevelsen alltså.
Nu kommer inte allt i ordning men ska nog ta surflägret i ett eget inlägg för vill ha med typ tusen bilder därifrån :3
Men i dagarna efter lägret åkte vi på dagsutflygt till mysiga Ubud och gick i deras "monkey forest", MASSA APOR som bah klättrade på en och va helt galna (men söta). Henrik bjöd mig även på två dyk på balis mest kända dykställe, USS Liberty, ett skepp från andra världskriget. Det var så jäävla coolt, man såg knappt att det var ett skepp då det växte ett fett rev på det. Vi såg även hajar, rockor, sjöhästar och en jättestor havssköldpadda. Helt magiskt. Bild från google btw, hade ingen undervattenskamera.
Aporna var riktiga bustjyvar och försökte sno allt dom kom över, som ni ser på bilden håller jag i mina brillor. Men en bulle vi hade blev snodd :< Tur att det var en äcklig bulle iaf. Med russin.
Bali kallas "island of gods" för att det finns så mkt tempel överallt. Och dessa statyer är jääättevanliga, vilket är nice för dom är superawesome!!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0