you go, glen coco

mmm.. vill shoppa

en gång i tiden

HAHA åh! bläddrade lite bland bilder, hittade denna. Tagen för snart 5 år sedan. Liten man va. Hade precis börjat ettan på draggen och jag och Linnea var dom coolaste någosin med våra skatekläder. good times!

disorganized fun

Ett tag var det asjobbigt att vara arbetslös. Nu är det ganska skönt. Jag har väl lärt mig att sysselsätta mig själv, spelar tv och dataspel, syr, målar naglarna, sminkar mig, är med henko, ser film, kramar på katterna, festar och efter jag went crazy on ebay får jag paket nästan varje dag. Sen har jag ju en hel del roligt att se fram emot så känns inte så jobbigt att va jobblös. Ska på Crystal Castles i sthlm 9e mars och flyger till sydostasien exakt en månad senare, den 9e april. Sen flytta söderut i höst för att plugga. Har dock sjuukt mkt som ska fixas och planeras! Nu i veckan blir det att förnya pass och boka tid för vaccination, boka några flyg samt lite annat.
                     
            
Är så sjukt jävla taggad på våran resa, allt börjar kännas mer och mer verkligt när man inte bara pratar och planerar utan faktiskt bokar! Vi har ingen aning om hur mkt vi ska boka i förväg men vi har iaf tänkt boka in de första två veckorna på våran resa, vilket vi kommer kunna göra när jag får mitt nya pass. Vi har ju iaf redan bokat biljett till hanoi i norra vietnam, sedan ska vi fara på en båttur i halong bay som har coola berg, sedan åker vi till kuala lumpur och chillar i storstaN några dagar senare vi far till siem reap i kambodja och kikar på angkor wat. Sedan har vi inte planerat något mer förutom vilka länder vi ska till; (i ordning) vietnam, malaysia, kambodja, thailand, indonesien.
hanoi, halong bay, kuala lumpur, angkor wat.

atlantis to interzone

Trots att jag är arbetslös och inget händer, händer det förvånansvärt mkt! Nu i helgen hade jag och älskling date-night och gick på bio och käkade på tapas, sjukt lyx och mys! Men nu måste jag faktiskt skärpa mig med spenderandet och spara som en galning ist!
Gillade verkligen The Hobbit, den har behållt samma stämning som sagan om ringen filmerna och i luuv it!
Lite randombilder, jag är förvånansvärt dålig på att ta bilder, blir nästan aldrig av, ganska. Sjukt tråkigt men ska verkligen försöka skärpa mig så jag har lite att se tillbaka på, saker man inte har bilder på försvinner typ ur ens huvud för alltid :<
 

ebay<3

på två dagar har jag beställt 16 saker från ebay och en sak från etsy. NORMALT? jag vet inte, men det är så billigt! 3 nagelgrejjer, två presenter, ett paket med 10 par lösögonfransar, ett armband, 5 ringar, ett mobilskal, en skjorta och ett linne. Allt va vääldigt billigt från ebay men etsylinnet kostade ganska mkt. Sakerna från ebay kostade i snitt 2 dollars styck, dvs typ 13 spänn. VÄRT!
Var även på stan idag men köpte inget, förutom alkohol för tredje gången på 4 dagar. Har blivit förvånansvärt mycket festande (med tanke på att jag tänkt ta det lugnt), och alkohol kommer det konsumeras mycket mer denna vecka också. Dåligt lotten, dåligt!
 
och juste, jag och karin bokade våra crystal castles biljetter och flyg igår! MOAHAHAHA lycklig chej
 

CC<3<3<3

Sitter och är dyster för att livet suger atm (arbetslös..). Men mitt i detta otroligt dystra blev jag ganska glad; Detta år kommer jag äntligen att få se det bästa bandet i historien. Jag kommer att stå längst fram och gråta blod tillsammans med min underbara syster. åååh längtar något fruktansvärt

RSS 2.0