bokabokaboka

Nu har vi bokat ännu mer! Hotell i Kuala Lumpur och flyg hem från Bali. Vi försöker att göra så mkt vi kan hemifrån, dels för att detta är våran förta långa resa så vi vill kolla hemma i lugn och rå men även så man får billigare priser. Sen är det även så att man inte får komma in i många länder om man inte har en biljett därifrån, lite drygt!
 
Vi har hört att lyxhotell är  väldigt billigt i kuala lumpur så vi ska unna oss några nätters 5 stjärnigt med pool på taket ;) och en natt på värsta neonhotellet, nära flygplatsen så vi slipper dryga när vi ska med planet 06.50. Drömmer redan om hotellfrukosten på vårat lyxhotell...
 
Sen har vi även bokat resa hem den 5e juni, taggar inte att spendera över ett helt dygn (ca 29 timmar) på flyg och flygplatser innan vi kommer hem till umeå på kvällen den 6e..
pool på 34e våningen!!! woop woop!

vinter

Har blivit en riktig friluftsmänniska/norrlänning (är väl samma sak?). Åkte snowboard i lördags med henkos familj. Och igår for jag, linus, adin och henrik till linus stuga och åkte skoter och grillade. Adin började brinna och allt var mycket trevligt!

2013

Hittade en söt (men lite cheezy) tumblr (2013thingstodo)och tänkte att jag skulle göra en egen liten lista från den. Några av de saker jag förväntar mig inför 2013 iaf. Jag hoppas och tror att det kommer bli ett händelserikt år med allt som jag planerar, ska bli kul att det äntligen blir förändring!

Like a sir-fest

Lite bilder från i lördags. Alla var så fint uppklädda men blev väl mer eller mindre bra bilder kan man väl säga, så vissa är inte med i inlägget, lite trist men men. Karin och Malin kom på karaktärer åt alla, ganska kul! Karin var bordellmamma och vi andra brudar var hennes flickor, Sebastian var galen vetenskapsman (syns ju nästan), Anders ägde ett nöjesfält, sedan hade vi även äran att ha borgmästaren samt hans assistent på festen.
 

9:onde (fast 1:e)

För två dagar sedan var det den 9onde februari (tänkte skriva detta inlägget då men hade massa annat för mig). MEN, det var iaf magiskt för den 9onde är ett magiskt datum. den 9onde mars; är jag och karin i sthlm för att se världens bästa band. den 9onde april; börjar jag och henrik våran episka resa mot asien. Det är ett bra datum alltså!
 
Vi hade iaf like a sir-fest i helgen. Det var såå nice, alla va så fina och stiliga! Älskar temafester :3 kommer lägga upp några bilder när jag fått dom av karin.
 
Jag och henko har varit och vaccinerat oss i veckan, de sög, fick två sprutor och ska käka några piller också. Heptatit a+b, polio och gula febern(tror jag). Och vi måste dit om en månad igen för att få en till :< For sedan på stan och köpte massa bra saker för superpriseer! Ett halsband, ett par jeans, en bh och en kjol. Hade massa rabattkort + rea + att mamma payade jeansen så allt som allt betalade jag bara 170 (ja, jag avrundar småpengar). om jag hade betalt allt för standardpris skulle det kosta 530. Insaneeee
 

la point

Imorgon eller på fredag ska jag och henrik boka surfläger på bali, vi vet att man kan gå kurser och att det finns lite olika möjligheter men vi har bestämt oss för la point då det verkar sjukt jävla awesooomeee. Vi ska boka en vecka och jag HOPPAS verkligen det finns platser kvar! åååååh kan jag inte bara få fara till asien snart

Lapoint Surf Camp Bali! from Fikapojkarna Productions on Vimeo.
Försöker verkligen spara vart enda litet mynt så jag kan få ta med mig mer pengar på resan. Ska ju även till sthlm om en månad med Karin och se crystal castles så lär väl gå lite där med. Sedan är det mycket money som går innan vi ens far, hittils har jag spenderat strax över 6000 på resan (flyg till hanoi, flyg till KL, flyg till siem reap, hotell i hanoi, båttjosan i vietnam, förnyat pass) men kommer väl hinna lagt ut det dubbla innan vi far då vi ska boka lägret samt flyg hem innan vi far, resten tar vi där. Vaccineringen betalar iaf päronen, det är nice då det kostar typ 500 spänn o.O


RSS 2.0