blablabla

Mycket trevlig helg över hela taget, lyxfrukost på fredag morgon, fest, bakis och sjuk på lördagen, blev frisk över en natt till söndagen och henrik överraskade mig med ett besök på red and black. Sjukt gulligt! Det va hur fint och lyxigt som helst med jacuzzi, bastu och exotiska frukter :3
Nu sitter jag i soffan och chillar efter att ha varit på jobbintervjun, har även hunnit med att baka äpple&kanelmuffins med ebba, inte de vackraste muffins man sett men fett goda!
och en bild på mario bara för att han är söt och tjock. han äter nog mer än de andra två katterna tillsammans.

Lokal

Några bilder från igår som jag hittade på Midoris facebook. Det va en rolig kväll som började hemma hos Emma med förfest och sedan ut på Lokal på ålidhem. Var en riktigt trevlig kväll! Dock vaknade jag med världens förkylning, suger så hårt eftersom jag ska på arbetsintervju på tisdag och då vill jag ju verkligen inte vara sjuk >.<
 

rabbit whore

Idag har jag varit hos Emelie som har klippt mig! Behövde det verkligen då det var mer över ett år sedan (!!!). Just nu sitter jag och myser i höstmörkret med min älskade dator och en kopp te. Jag gillar hösten lite i smyg, det är så mysigt och man får ha mysiga kläder. Har chillat på polyvore igen och gjort ett litet höstkollage.
Mycket mörka färger, jag gillarT. Älskar väskan, behöver en ny men den kostar över 500 så får väl se hur det blir med det..

slaughterface

Veckorna rullar på. Jag är med henrik, sover fruktansvärt länge, träffar lite folk och festar lite för ofta. Det är väl trevligt i sig men längtar verkligen efter ett jobb, ha något ordentligt att göra på dagarna och få pengar till den efterlängtade resan. längtar så fruuuuuuuuktansvärt mycket! Är dock vättskrämd av tanken att jag kanske inte kommer hinna få ihop tillräckligt mkt pengar till våren. Men hur som helst, idag har jag fått en jobbintervju, yäy, ska dit på tisdag och jag kommer försöka sweep them off their feets.

generation fett

Sitter och kollar på generation fett på tv3play. fyfan va tjocka alla är. I ett avsnitt är dom i mississippi, usas fetaste delstat, där ALLT är friterat. När dom går in på en mataffär och frågar efter frukt blir kassörskan bitchig och säger att DOM VISST HAR FRUKT. fast på burk. EH, typ päron och mandariner man har på glass alltså? Usa, u so silly.
haha nämen. Äta är gott som fan men vissa är ju bara överdrivna. Känner mig dock jävulst smal och nyttig nu efter några avsnitt generation fett så ska unna mig lite fika omnomnom

heart-shaped mushroom cloud
 
 
 
 

4år<3

Idag har jag och Henrik varit tillsammans i 4 år <3 Du är den som alltid gör mig glad, älskar dig otroligt mkt mannen min! 4 år och detta är bara början!
En bild från vår romantiska resa till venedig förra våren. Nästa äventyr för oss blir i vår 2013, det kommer bli legendary.
 
 

RSS 2.0