baby, the stars are shining bright

Att vara arbetslös går snäppet lättare. Eller ah, arbetslös och arbetslös, har ju mitt jobb på online. Det går väl bra men hoppas verkligen jag får ett "riktigt" jobb snart! Men det bästa är nog att det är halloweentider och jag ÄLSKAR att klä ut mig! Och då som tur för mig äre så att jag har 3 stycken maskerader under 3 helger, perfekt! Den första var i helgen, då jag slängde ihop en snabb outfit som jag inte alls hade planerad för visste inte ens att jag skulle på tre fester utan bara två, och man kan ju inte vara samma på två så va tvungen att slänga ihop något nytt! Det blev lite saker jag hade hemma (pappas slips och mammas blus hehe) och gjorde en zombie schoolgirl. Det blev väl bra fast kjolen var en aning för kort så blev snarare en slutty schoolgirl vilket jag inte kände mig helt bekväm med, men men, var mest folk jag kände ändå så de va lugnt! Alla bilder på mig vart apfula (eller var det kanske bara jagsom va apful hela kvällen?!?!) men lägger upp några från festen iaf!
FLÅT FÖR ALL TRÅKIG TEXT

What she lacks in age, she makes up for in madness.

Till min första utklädnad blev inspirationen alexonfire som beskriver sin musik som "the sound of two Catholic high-school girls in mid-knife-fight" samt Gogo Yubari som jag ääälskar!

online

Jahapp då hade man börjat jobba på Online som telefonförsäljare, kan inte påstå att det är helt amazing men är mycket roligare än jag någonsin trott, sen att jag blev bästa säljaren i utbildningsgruppen idag gör ju såklart att det känns roligare. inte precis för att det är en otrolig prestation jag har åstakommit direkt men är ju det bästa jag kunnat vänta mig av situationen iaf! Hoppas dock att jag får ett riktigt jobb snart med fasta dagar och tider och en någorlunda bra lön. Oh well. I helgen är det högskoleprovet, halloween och jobb som gäller, kommer ha fullt upp men hoppas att det kommer bli kul ändå. Nä nu ska jag kolla serier, här får ni en gif på en katt som äter raklödder. PUSS

saker och ting

Tiden går fort nu, en vecka känns som två dagar. Är fortfarande arbetslös men inte alls lika uttråkad. Har gått med i ungdomsgarantin samt ska på jobbintervju på online imårrn i hopp om ett jobb några timmar per dag nån gång i veckan tills jag hittat ett riktigt jobb. De dagar jag inte festar eller är på jobbsökargrejjer myser jag bara med henrik och spelar massa alice madness returns. Att spela ett spel är som att läsa en bok, jag vill bara hålla på med det konstant tills det är klart, kan inte lägga ifrån mig det. Sjukt mysigt spel förövrigt, skumma världar och sånt :3

where is my mind?


halloween inspo

haha den sista är så söt<3

TheRese

Har gjort en logga/visitkort/bloggheader åt Therese till hennes företag, hon syr kläder och är sjukt duktig på det. Var ett tag sen jag satte mig i illustrator eller photoshop nu, känns skönt att vara tillbaka!
Texten är hennes som jag bara har vectoriserat, sedan har jag gjort en ram även den i illustrator, bakgrund, färg och skuggor i photoshop.

teenage crime

Fortfarande arbetslös, fick inte jobbet :< Men var på hudkonsultationsgrejj hos rebecka idag och ska kanske börja jobba för mary kay, ska på möte om två veckor och höra lite nogrannare vad det är om. Skulle dock vara en ganska bra grejj för att tjäna lite extrapengar! Annars har jag varit med folk och sovit. Shoppat lite även fast jag inte borde >< Ska även på kicks i veckan för att köpa en ögonskuggpalett som jag har kollat ut. Pengarna bara flyger.

RSS 2.0