panda heart penguin

Har just köpt mist av pandaria. Nu ska jag nörda sönt.
Annars rullar väl allt på som vanligt. Går på jobbcoach och får mer pengar än jag förväntat mig så de e nice! Tror faktiskt att jag kommer kunna spara ihop tillräckligt mycket för att fara till asien i vår iaf YÄY! Längtar så fruktansvärt till värmen. Vi har dock strukit kina helt men vi har fortfarande kvar thailand, bali, vietnam, cambodia och japan (bara tokyo dock=shoppiiiiiing), kommer bli så awesome! Får väl se hur mkt mer pengar jag hinner spara annars ryker väl kanske något mer, vi får se.

hair
Telepath

Idag har jag jobbat sista passet som telefonförsäljare! sååå skönt! Inget jobb som man vill ha länge, dock tycker jag att folk tycker sämre om det än det faktiskt är. Har iaf fått lite erfarenhet från ett riktigt jobb nu och något mer att skriva på CVt! Ångrar absolut inte att jag testade online, det har varit lärorikt, men nu vill jag gå vidare till ett mindre tråkigt jobb. Dock blev jag väl ganska less många dagar på alla surkärringar man fick prata med, jag vet att telefonförsäljare är jobbiga men vi som sitter och ringer till er är faktiskt riktiga personer, försök att vara liiite trevlig iaf goddamnit.
Nu ska jag verkligen försöka satsa på att få ett jobb jag faktiskt kan trivas på och jobba en längre tid på. Får väl se hur det går med det dock.. Oh well, snart är det jul och det kommer iaf bli as mysigt! YÄY :)

WANTZ

Ska väl kanske köpa mig lite nya kläder ändå! En lång cardigan och mörkröda jeans är nog högst på listan. Även ett par supersnygga skor.. ett par jeffrey campbell hade inte suttit fel. Är förövrigt typ kär i den väskan från topshop, sitter med cardiganen och väskan i kassan på deras internetshop och försöker bestämma mig för om jag har så mkt att jag kan lägga ut så mkt för endast två saker..
 
 

Pale Flesh


crystal castles III <3

Idag har jag äntligen fått lyssna igenom hela crystal castles nya album! Enligt deras facebook skulle skivan komma den 5:e men ändrade sedan datumet till den 12:e, jag förväntade mig att få vänta tålmodigt tills den 12:e, men märkte idag att albumet redan ligger ute?!? Hur länge det varit ute har jag ingen aning om men känns ju såklart en aning dystert att fått vänta i onödan. Men men, nu får jag äntligen lyssna och jag älskar den <3
Gillar omslaget till den nya skivan men ääälskar omslaget till just singeln plague hehe

mer jul

ååååååh kan det bara bli jul snaaaart.. Har verkligen försökt hålla bort julkänslorna för att komma för tidigt iår, men just idag kom dom. Det är ju så myyyysit med jul, tända ljus, göra pepparkakshus, julmusik, baka julgodis, hitta de perfekta julklapparna...men så är det typ en hel jävla månad kvar innan man får göra allt det :< SAD.

hest

Detta är vad jag gjort idag, jobbat och ätit sushi med pappa. Har även varit på arbetsintervju hos uniflex angående en ev anställning på teknisk support för bredbandsbolaget! woopwoop! Ska göra ett prov nästa vecka och om det går bra får jag det! Så nu är det bara att plugga bredband och telefoni ;) I helgen blir det en tredje maskerad, tagga!!

We're all mad here

ska på en till maskerad ikväll! Är väldigt taggad :) Blir Alice ikväll med henrik som mad hatter <3 Min inspiration är såklart disneys Alice och sjääälvklart Alice från alice madness returns. 
 
 

RSS 2.0