young tender hearts beat fast

Idag efter skolan åker jag med henrik till hans pappa, skönt att komma bort lite. och ska bli as mysigt att kramas på deras nya hundvalp! Va på port royal igår, hade sån jävla tur att någon hade avbokat sin tid så jag fick den! Annars skulle jag behövt vänta mer än en månad på tatueringen. Jag har dock ingen bild än, armen är fortfarande helt svullen, ser helt stört ut haha. Men den blev fiiin och jag är fett nöjd! :D


Fiskbensfläta igår

hest

Nu har jag varit sjuk i 11 dagar! det är fan inte normalt... men har iaf fått ganska mkt plugg gjort idag, och så kommer Linnea hit senare för att plugga religion med mig. Känner mig duktig!

Om lite mer än en vecka är det bal, och en vecka efter det är det student. insane!! Sen blir det att sommarjobba 3 veckor och efter det har jag ingen jävla aning om vad jag ska göra. Annars äre bah att börja söka jobb som en toke och förhoppningsvis lyckas ta mig till emmabodafestivalen.


btw
Min älskling fyllde 20 igår, grattiiiiissss! <3

acatalepsy

Idag har jag varit i skolan. Skulle aldrig farit om det inte vore för slututställningen. Men lyckades ta mig dit både på dagen nån timma och sen en snabbis på kvällen. Förkylningen är på bättringsvägen men går segare än jag hoppats på..

Henko har tatuerat sig idag, det blev fiint!

polyvore

När man är sjuk är polyvore ett sånt bra tidsfördriv! man bah fortsätter och gör fler och fler sets. Är kul och man får massa inspiration, det dåliga är väl att man vill shoppa :/

för att sammanfatta senaste två nätterna: sova tre timmar, vaken tre, sova 12 timmar, vaken 9, sova 13 timmar. om såhär mkt sömn inte gör mig frisk så vette fan vad.


El mañana

Förra veckan blev jag och Felicia äntligen klar med vårt collage! Jag tror aldrig mer jag kommer vilja röra skolans skrivare igen. Den hatar mig, jag hatar den.

Min jävla förkylning är för övrigt inte ett dugg bättre idag. Snarare värre. Somnade vid 12 inatt, vaknade 03.00 av feber. Va uppe till 06.00 då jag gick och la mig igen och sov till 17.30. så fucked up.


*buhu* synd om mig

Va ute i onsdags med pojkarna och söta Linnea, trevligt avslut på veckan! Synd bara att det + 50års-festen i torsdags + Henriks förkylningsbaciller nu har gjort mig himlarns förkyld med feber, röd näsa, krasslig hals- alltså hela köret. Vi skulle igentligen ha farit till Henriks pappa i helgen (skulle kramat på deras nya hundvalp :(( ) men nu blev det inte av pga att vi va så sjuka. orkar inteee.. Nu hoppas jag bara innerligt att jag hinner bli någolunda frisk tills måndag då vi har massor att göra i skolan med slututställningen, känner mig dock väldigt skeptisk när jag sitter här en Lördagkväll, med feber och dödsaningar. Dessvärre blir man inte frisk över två nätter.

typ sådär ser jag ut nu! (fast skabbig, röd, blek, ful och nersnorad)

Har iaf en bra nyhet! Jag har äntligen hittat en studentklänning och skor!!! Nu har jag en sak mindre att panika över, yäy!


en månad kvar!!

Nu är det bara en månad kvar till studenten! Lääännngggtaaarr! Min hatt har iaf kommit, det enda som saknas är pimpet, ska försöka komma ihåg att fixa det i veckan.

London<3

Va jääääättelänge sen jag bloggade nu. Men just ikväll känner jag att jag varit duktig och hunnit med mycket idag att jag faktiskt ska ta och lägga ut några bilder från London, som förövrigt va AWESOME.

Utsikten över London som vi hade från planet va magisk!

Jag och karin älskade camden och for på pubcrawl där. De va awesome. Ett ställe va sjukt i huvet för det låg inne i ett stall och i varje gammal box var ett litet rum med soffor, strippstång och tavlor med insekter på. Som sagt, awesome alltså! Mycket trevligt folk från all over the world också!

Tha gang

Det va i princip sommar i London, knoppar på träden och fett mysigt.

Camden in my <3


RSS 2.0