summer

Jobbar för fullt på umeå energi i två veckor till nu, sen får jag se vad jag får för något jobb. Har börjat söka lite smått men ska ta tag i det ordentligt i veckan. På midsommar va jag med folk och hade det trevligt! Så skönt med värme och sommar!
Jag och henrik har nog kommit på att vi inte ska åka till London utan köra på backpacking nästa sommar/vår och vara borta i några månader. Jag är stört taggad och sitter inne på backpacking.se och matar igenom bilder och forum. Åh va jag hoppas (och tror) att det blir av!

vad är väl en bal på slottet..


studenteeeen

Mer bilder från studenten som jag har snott från felicia. vill ha den dagen igen <3


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

..fyfan va jag är bra!
Hela dagen va helt jävla underbar, TACK TILL ALLA!

Vi började med frukosten hos felicia vid halv 8 på morgonen, taggade till som satan och drog till skolan. Det va sol hela morgonen men prick när vi sprang ut började det ÖSregna, men he va bah å härda och köra ändå. Man frös ju inte om man dansade ;) På kvällen satt(dansade) vi på taket ovanför olles och 5ive, SOMMAR!
Alla bilder är snodda från alla möjliga håll. Såg ganska mongo ut på dom flesta bilder som togs under gårdagen men JAG BRYR MIG INTE FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN. kommer säkert lägga upp massa mer bilder senare då jag fått fler, typ från flaket och från kvällen ;)

Vårt ena lakan blev så fint av regnet..


Blame it on my ADD baby

Haft en mysig helg med Henrik hos hans pappa söderut. Hundvalpen va såklart magisk och helt underbar. På lördagen for vi till sundsvall och käkade med Henkos bror och for på Ikea. Vi har även fått typ tre fulla banankartonger fulla med olika hushållssaker, mest glas och porslin, av henriks pappa.

Inne på den tredje timman av sittningen. Har ännu ingen bild då den flagnar, är äcklig och oftast inslagen i plast nu haha.


RSS 2.0