julklappar!

Jag har fått massor med awesome julklappar i år!
De två mest awesome jag fick var en mobil av päronen och ett par äktjeffrey campbell av henko. Sen fick jag även; smink, lakan, ljus, poster, crystal castles linne, bodyshop bodylotion, tekanna, presentkort på h&m, "unicorn meat", godis, grod-duschvante, pepparkvarn, tshirt, ugglering.. hmm tror det var allt! Och är sjukt nöjd över allt jag fick!
 

instagram

Fick en ny mobil i julklapp så nu har jag äntligen skaffat instagram! :) Följ mig om du känner för det, crystalcataclysm heter jag där

tumblr inspo

>min tumblr<
Har märkt att min tumblr fylls av fina hårfärger. Tycker verkligen att det är såååå snyggt men vill inte hålla på och bleka och färga sönder det, men drömma kan man iaf...
 

polka

Snart äre juuul och jag är kladhest! Har gjort polkamönstrade naglar :3 tyckde det va juligt och fint, är glittrigt också fast det inte syns på bilden.
 

new art for the real people

Såg refused igår med älskling, det va awesome! Idag ska det köpas julgran och bakas pepparkakshus :3 PEACE
 
 

well that was a waste of time

Vad är det för lera som varken lufttorkar ELLER härdas i ugn? dumt. Den leran åkte i soptunnan.
oh well, fick iaf baka pepparkakor idag som blev bra. Och ja, jag blir pysselgalen nu när det går mot jul + jag är arbetslös så vafan!

and i told them i invented times new roman

Jag är väldigt besviken men samtidigt väldigt lättad. Har efter en hel del skit kommit fram till hur jag ska göra med dessa personer. Det kan ibland vara bra att det blir för mycket, att äntligen få den där sista droppen, så man kan släppa det sen. Känns skönt! Hejdå, vi ses förhoppningsvis inte igen!
 
Nu vill jag bara flytta härifrån, umeå är väl ok men känner verkligen att det är dags att dra nu. Bara ca 4 månader kvar till resan och sedan blir det att flytta söderut och plugga. Jag trodde faktiskt själv att jag skulle fly så fort jag tog studenten men så enkelt är det inte alltid (pengar..)
 
Andra advent förövrigt, woop woop. Julmarknad med systrarna imorgon ^___^
 

RSS 2.0