hejdå earl

Säger hejdå till mina piercingar. Både min earl och den i läppen. Nu ska jag fan få ett jobb.

temafest

Jag och Karin styrde temafest i helgen. De va kuul! Så roligt att klä ut sig hehe. Temat va hippie VS emo. Flummit tema men de funkade ändå! Jag och henrik va emocouple :3 sååå BILDBOMB
emo cupcake sad emos. felicia såg ut som hon va 15<3
Vi lekte lekar och emolaget vann, såhär glada va vi<3
 
 

on melancholy hill

Det är så fruktansvärt tråkigt att vara arbetslös. Jag blir helt konstig av att göra inget. Jag somnar aldrig, har dygnat fler gånger denna sommar än någonsin förut, men när jag väl somnar är det kört och jag sover bort hela dagen. De flesta jobbar så finns inget att göra på dagarna, ingen orkar heller gå ut på kvällarna. När jag väl har något att göra på dagen försover jag mig eftersom jag inte somnat förrns sen morgon. åhh.. hatar livet just nu.

SÄLJES!

Får väl försöka sälja skorna som va för små för mig! Om någon är intresserad så kan dom bli dina för 300 kr. Kan hämtas eller postas (brukar kosta ca 65kr). Dom är storlek 39 men skulle påstå att dom är 38or.
Snyggaste skorna ever?

koka-kola veins

Jaaahapp. skrutt då. Fick mina skor och thigts idag. Thigtsen var väl ok men skorna var fel färg OCH för små. suger så hååååååårt orkar int. Bah att sälja dom igen då ><
Aja, köpt lite annat på ebay för att lindra smärtan. allt kostade mellan 10 och 20 kr så de e nice.Har blivit beroende av denna låten<3

20 år, äntligen

Idag fyller jag 20! Har just varit och handlad min första legetima alkohol från systemet. Blev inte så mycket då jag redan har massa vin hemma men lite gott fick det bli iaf. Ska gå ner och fika samt öppna presenter nu, spännande!
Nu är det bara att dricka upp allt :)

high heels

Idag ska jag gå på nelly high heels och få gratis skor (förhoppningsvis). Har även fixat lite hemma på saker jag annars blivit galen på. Gjort en "sminkhållare" och en "sminkspegel" hah. dvs limmat och tejpat. Aja, är stolt ändå.

kiss and tell

Sitter och gör mig iordning atm, ska ut och äta middag med henrik på Tapas ^^ Blir lite förskottsfirande för mig som fyller 20 på måndag (woop woop). På lördag är det nelly high heels på 5ive som gäller, vi ska ha pickninck i kön och få gratis skor, kommer förhoppningsvis äga!
Va söta vi är på studentfotot!

清水坪苗族乡

Jag och henrik sitter och planerar vårt underbara äventyr som vi kommer att fara på i vår! Hela kvällen förgylls när vi finner vårt drömresemål Qingshuipingmiaozuxiang nära Zhangjiajie nationalpark. Magiskt.
Lägg märke till att jag lyssnar på Mulansånger på youtube. oh yeah

Konad

Fick paket igår! wie! Mina grejjer från nelly och ett från tradera. Har köpt några konad saker så jag kan göra söta naglar. Haha lite onödigt men kunde inte låta bli!

RSS 2.0