sick and tired of being sick and tired.

är otroligt less atm. Känns som det va jättelänge sedan jag verkligen hade kul och kunde slappna av. Alla är så negativa hela tiden och det tar verkligen energi. Jag sov 16 timmar i natt. Är så jävla trött jämt, somnar ändå aldrig, sen när jag väl somnar kan jag sova oändligt länge. Så skönt att sova, då slipper man vara vaken och tänka och sånt. blablabla snart är det iaf kväll och då ska jag nog gömma mig under täcket i 16 timmar till. peace


"plugg"

otalänge sedan jag bloggade nu. Har inte haft tid eller orkat antar jag. Men nu när jag ska plugga har jag helt plötsligt tid och ork..? säger en hel del om hur mitt pluggande går. Jag längtar förövrigt sönder till jul, advent i helgen men ännu inga julkänslor :((( Beror nog på att det inte är någon snö.

nä nu ska jag plugga och inte skriva tråkiga blogginlägg bara för att. hejdå


alice glass

luv u gurl


wanderlust

Hittade en väldigt mysig bild på weheartit. Från venedig såklart, man ser ju basilica di san marco i bakgrunden. Längtar verkligen tillbaks dit! Snart är det dock dags att planera kommande vårs resa ;) berlin, london eller rom, eller kanske flera..?!? (önsketänkande)

Har förövrigt dragit ut en visdomstand i torsdags, sett ut som en hamster hela helgen pga svullnaden. inte ok.


there is more to living than being alive

Nu har jag äntligen min svala

öm och inplastad. en riktig bild får ni se någon annan gång för jag orkar inte :)


RSS 2.0