bad hair day

Oj va långt hår jag hade en gång i tiden! Hur kommer det sig att man alltid på något vis lyckas klippa av sig det så fort det börjar få lite längd?? Nu ska jag låta det växa som attans i hundra år minst, tills dess har jag beställt ett par clips :) Hoppas dom blir bra, får se på fredag! taggad

typ 2 år gammal bild då jag hade långt hår *suck*
(btw, skitig spegel är nice!)


this city

weheartit


doe deer

weheartit


körkort

Efter månader av ångest, slacking och framförallt uppskjutning har jag äntligen fått tummen ur röven och tagit mitt körkort. Grattis till mig hehe

Dominic Zimmermann

Från Dominic Zimmermanns blogg. Superfina bilder!


avslutning

hejhej! nu vare ett tag sen jag bloggade. har helt enkelt inte haft lust! Men nu tänkte jag att det skulle få bli ett litet fint inlägg om avslutningen ändå.

Började dagen med att fara på min egen avslutning, fikade även med klassen. ganska trök faktiskt
For sedan till utspringet på draggen och grattade skruttmånga som tagit studenten. Grattis till min gamla klass och henrik som äntligen är klar med skiten! Chillade även lite på stan med några flikkor och efter det for jag på henriks mottagning och käkade smörgåstårta *nomnomnom* he va nice

På kvällen var det såklart dags för avslutningsfest! Förfestade med felicia, vo for även på tivolit och åkte nån grejj som va as kul höhö kände mig som 14 igen ;)

Sen for vi med Elin, Desse och Hanna till trädgården och chillade där. Var dock svintaggad på att fara på stundentskivan och se slagsmålsklubben så då gjorde vi de bah! :D ÅH VA DE ÄGDE! stog längst fram och tog på alla hehe :D så värt det!


assassins creed revelations

Har bloggat väldigt sällan senaste dagarna. Har massa annat jag vill och måste göra, men det har väl dom flesta nu när det snart är sommarlov :)

Btw Assassins creed revelations har släppt första ordentliga trailern nu. iih!!( venne om folk är så intresserade men det struntar jag i för jag är :D )

 

onomnomnom!


wantz

så jävla sugen på att fara iväg någonstans. vill inteinteinteinteinte vara i umeå hela sommaren. VILL INTE.

Sitter i vemod och kollar på härliga, somriga bilder..mah :<

weheartit


Utkast: Juni 1, 2011

oj detta skulle jag visst lagt ut i onsdags men hamnade i utkast ops!
Äntligen långhelg! har gjort bort det värsta jag har kvar i skolan nu också. så skööönt. Hade inget planerat igår men blev att jag,henko, linus och adin for och grillade marsmallows vid älven :3 mysig start på helgen!

as nice mobilbild!


RSS 2.0