plupp

Sista dagen på året idag. Kunde inte bry mig mindre. Jag är tydligen en sån som festar på julafton men inte på nyår, lite skumt men jag förstår mig själv. nyår är så stört överskattat! Alla blir gnälliga på nyår för dom haft för höga förväntningar och blir bara missnöjda vad dom än gör. Festat senaste 4 (5?) nyår men nu blir det mys med henko och massa god mat ist ^^
Köpte ett par skor på mellandagsrean igår oxå, nizz! har dock ingen bild då min kamera har slut på batteri och jag inte hittar laddaren :/ har även försökt färga håret rött men hade nog för mörkt innan så blev inte så rött, mest mörkt. hm. Får se hur jag gör med det!christmaz prezents

Fått massa awesome julklappar iår! Fick typ allt jag önskade mig :3

 

På bilden kan ni se några. Fick även pengar, 3 kokböcker, middag på rex + bio, odla ditt eget bonsaiträd, grytvante och tv spel. Det jag gillar mest av alla julklappar var nog alla fina smycken, en as fin klänning med svalor på och xbox 360 med kinect + spel.  moahaha


gingerbread

Åh va mysigt att det snart är jul! Har gjort massa julgodis och annat gott senaste dagarna :)
Jag har bakat två pepparkakshus iår, blev bah så hehe. Ett med ebba och ett med mika, myspys


analogt

lämnade in första analoga rullen idag! dock från den tråkigare kameran, längtar mer till bilderna som jag har på den andra analoga!


sjuk


bajs

Detta händer i mitt huvud atm.

Varför mår man alltid skit under denna halvan av året?


jag är duktig

satan va mycket jag hunnit med i helgen!
Varit med linnea och bakat bullar & pepparkakor, medans degen jäste fixade vi med blockljus. värsta pysseldagen hoho! vi hann även med att promenera till ersbodas handelsområde och gå på massa affärer. Sen dracks det vin och jag surade över att alla är sånna partypoopers och ska "ta det lugnt" på en lördagkväll. Jag har iaf fått mysa med henrik alla kvällar! Fast hans jobb suger då han börjar 14.30 och slutar 22.15.. Idag har jag bakat pepparkakor, gjort en tårta åt mamma som fyller år, färgat håret, handlat julklappar åt henko, tjötat med karin, beställt grejjer till projektarbetet, städat, och valt ut foton som jag ska beställa till projektarbetet.JAG ÄR SÅ DUKTIG.

Dock märkte jag nyss att jag bara gjort bort de roligaste sakerna på min "att göra lista". Har dom tråkigaste kvar...fan.


owl vision

i heart weheartit


kan det bara bli jul nuuuuuu

Det har kommit ganska mycket snö nu och åhhhh va jag vill att det ska bli jul nuuu!!!1!1 längtar till lördag då jag och linnea ska baka julbullar :3 Det är som vanliga bullar fast med saffran i och mandelmassefyllning, AS goda!

Jag är jultokig och sitter och kollar mysiga bilder på weheartit.


mixtape

en massa randombilder från weheartit, gillar verkligen att sitta där och glo på oändligt många bilder när jag är för trött för att orka göra någonting annat.

ps. jag vill ha en uggla med monokel i julklapp


RSS 2.0